12:24 Haaksbergen - aangepast om 12:19

Expositie van mijn schilderijen

Hallo alle familie, buren, vrienden, kennissen en kunstliefhebbers. Ik ben Svetlana Michorius.

Heb vele hobby’s maar de laatste jaren heb mij gefocusseerd op het kunstschilderen. Ontzettend veel geleerd over de technieken van het schilderen en veel praktische ervaring erin opgedaan. Ik schilder de zee, landschappen, dieren, bloemen en stillevens in olieverf en acryl. Schilderstijl: realisme, impressionisme en de techniek van oude meesters. Daarom wil ik graag mijn schilderijen aan jullie laten zien.

Ik nodig jullie hiertoe uit
om mijn werken te komen bekijken.

Mijn schilderijen zijn ook te koop als je belangstelling hebt. Ik exposeer mijn werken in onze gezellige tuin aan de Rossinistraat 36 in Haaksbergen van zaterdag 30 juli t/m zaterdag 6 augustus 2022. Tijd: 11.00 tot 20.00 uur.
Ik zou het leuk vinden je te ontvangen in deze mooie omgeving met mijn fantastische schilderijen.

Met vriendelijke groet, Svetlana Michorius

Rossinistraat 36
7482AV Haaksbergen
Tel:+31 (0) 636 221 923 of (0)620 153 566
Instagram: *svetlanamichorius
* artistmichorius