14:00 Haaksbergen - aangepast om 13:01

Feest! 10 jarig jubileum Pearle Opticiens Haaksbergen

HAAKSBERGEN – Pearle Opticiens Haaksbergen bestaat 10 jaar! Het betrokken en deskundige Pearle team verwelkomt je graag in de winkel!

Supertrots
“We zijn nog elke dag supertrots dat we in Haaksbergen deze mooie Pearle winkel hebben” vertelt Richelle Wolberink, manager van deze vestiging. “We hebben een heel toegewijd team, service staat hoog in het vaandel en we geven deskundig en persoonlijk advies. Ons team wil echt weten wat elke klant belangrijk vindt, zodat iedereen tevreden de winkel verlaat met precies de juiste bril of lenzen.”

Jubileum actie!
Kom langs bij Pearle Haaksbergen en profiteer van de aantrekkelijke jubileum actie! Ga voor glaspakket goud of hoger en ontvang 10 dagen het montuur voor € 10! De actie is uitsluitend geldig bij Pearle Opticiens Haaksbergen van 30 april t/m 13 mei 2022. Maak snel een afspraak op www.pearle.nl/afspraak-maken of bel naar 053-5722666. Je kunt ook zonder afspraak langskomen in de winkel aan de Spoorstraat 24 te Haaksbergen. De winkel is van dinsdag  tot en met zaterdag geopend. 

Over Pearle
Pearle Opticiens is in Nederland marktleider in brillen en contactlenzen. Zij bieden het breedste assortiment glazen, monturen, contactlenzen en zonnebrillen. Maak een afspraak bij de winkel voor een Goed Zicht Gesprek. We starten deze afspraak met een intake, vervolgens voeren onze deskundige opticiens de oogmeting uit (gratis, met een waarde van €30) en tot slot ontvang je een persoonlijk en passend advies over een zichtoplossing die past bij jou en jouw lifestyle.

Pearle staat voor een goede service en is altijd dichtbij: via pearle.nl of maak snel een afspraak en kom langs. Meer informatie? Kijk op www.pearle.nl.