07 dec - 10:18 Haaksbergen - aangepast om 10:18

Feestelijke opening vernieuwde tennisbanen bij TPV

HAAKSBERGEN -Afgelopen weken is er bij Tennis en Padel Veldmaat hard gewerkt. De zes tennis banen waren na 21 jaar trouwe dienst toe aan een nieuwe kunstgras toplaag. Ook kregen alle banen nieuwe netten en kwam er een nieuwe toegangspoort.

Dat betekende voor de ruim 550 leden dat er zo’n vier weken lang niet getennist kon worden en dat was best even behelpen. Gelukkig waren de drie padelbanen in die periode wel beschikbaar en die waren dan ook nog drukker bezet dan normaal. Eind november kon er dan ook eindelijk weer een balletje geslagen worden op de nieuwe tennisbanen.

Reden genoeg voor een feestje vonden 4 enthousiaste leden van TPV. Zij namen het initiatief voor een feestelijke opening van de tennisbanen in Après Ski thema. De feestavond, die bezocht werd door ruim 120 leden, werd geopend door de organisatie en voorzitter Gé Blokvoort. Symbolisch werd het lintje doorgeknipt dat toegang gaf tot de nieuwe banen en tevens het startsein was voor een sportieve en feestelijke (toernooi)avond.