08 okt - 10:20 Haaksbergen - aangepast om 10:24

Filmconcert Haaksbergse harmonie

HAAKSBERGEN – Op 15 oktober aanstaande om 20:00 uur presenteert de Haaksbergse Harmonie het Filmconcert.

Van de vrolijke muziek uit het verhaal van ‘Aladdin’, tot de herkenbare thema van ‘James Bond’. En van de mooie klanken van ‘Gladiator’ tot de meezingers uit ‘The Greatest Showman’ en alles daar tussen in! Een ding is zeker, de verveling zal deze avond niet toe slaan!

Het Concertorkest, eerder bekend als het A-orkest, is al een aantal maanden druk bezig met de voorbereiding van dit themaconcert. In het voorjaar zijn we al met alle orkestleden op studieweekend geweest om te werken aan de muziekstukken die u te gehore krijgt tijdens dit concert.

Themaconcerten vallen altijd goed in de smaak bij het publiek en daardoor komen we daar ook met regelmaat op terug. Niet alleen het publiek vind het mooi om mee te maken maar ook wij als orkestleden vinden dit altijd een mooie uitdaging.

Vele mensen waren onder de indruk van ons themaconcert in 2018 die in het teken stond van Halloween. Dit was voor velen een mooi onverwachts spektakel om mee te maken. Dit succes was ook mede te danken aan de enthousiaste medewerking van onze figuranten. Die ook nu weer met veel plezier en enthousiasme hun medewerking hebben toegezegd.

U kunt een geweldig concert verwachten met prachtige muziek die herkenbaar is voor jong en oud. Er zijn beelden en figuranten aanwezig en de gehele avond is in de stijl van het thema. Het word gegarandeerd een geweldige avond! Laat u verrassen en kom kijken bij het concert op 15 oktober.

Haal uw kaartje op bij de DA de veldmaat en bij de Kornuiten of via de website www.haaksbergseharmonie.nl.