13:46 Haaksbergen - aangepast om 13:46

Filmhuis De Kappen weer geopend!

HAAKSBERGEN –  Na een lange verplichte sluiting vanwege de lockdown is Theater en Filmhuis De Kappen in Haaksbergen na maanden weer geopend! Het is nog even wachten op de eerste theatervoorstelling, hopelijk in september, maar het filmhuis van De Kappen draait weer volop! Op dit moment mogen er 50 tickets per film verkocht worden. Aangezien er meer dan 300 stoelen in de theaterzaal staan, is afstand houden goed mogelijk.

Elke woensdagmiddag = kinderfilmmiddag!
Elk woensdagmiddag om 15.00 uur is het voortaan kinderfilmmiddag! Elke woensdag draait er een kinderfilm met leeftijdsindicatie alle leeftijden of 6+. De films variëren van vrij recent (Scoob!, Big Trip) tot klassiekers als The Lion King of Frozen. Voor elk wat wils dus! Na afloop van de film staat er een heerlijk glaasje ranja klaar.

Filmhuisfilms
Liefhebbers van echte filmhuisfilms komen in juni ook aan hun trekken. Er worden twee prachtige films gedraaid, te weten de Oscarwinninende film Parasite en het Nederlandse drama van Linda de Mol: April, May & June. Beide films worden op de zaterdagavond gedraaid, wat nieuw is voor De Kappen. In het verleden werden dit soort films op de woensdag en/of donderdag gedraaid.

Meer informatie
Voor meer informatie over de films en boekingsmogelijkheden check www.dekappen.nl. De site, welke op korte termijn totaal vernieuwd is! Op de social media kanalen van het theater (Facebook, Instragram) wordt ook alles bijgehouden en worden trailers van de films getoond.