06 mrt - 13:14 Haaksbergen - aangepast om 15:14

Gé Blokvoort levert de voorzittershamer in

HAAKSBERGEN – Gé heeft tijdens de ALV van 25 januari 2011 het voorzitterschap van Tennis & Padel Veldmaat (TPV) op zich genomen. Na zijn eerste termijn van 3 jaar gaf Gé aan te willen stoppen als voorzitter, maar hij heeft er uiteindelijk toch nog een paar maandjes aan vast geknoopt. Maandag 26-2-2024 was de laatste ALV met Gé als voorzitter.

In een vereniging als TPV is het van groot belang dat je kunt aanvoelen wat er speelt binnen de vereniging. Iets wat Gé altijd goed heeft gedaan.

Het leiden van vergaderingen deed hij zoals geen ander dat kan. Als hij nog 2 jaar voorzitter zou zijn, zouden we de ALV binnen 10 minuten kunnen afronden!

Dit is misschien wel een goede maatstaaf om te kunnen concluderen dat de vereniging “goed staat” en gezond is.

Positiviteit en Cultuur zijn de speerpunten die we als bestuur altijd hoog in het vaandel hebben gehad en nog altijd hebben. Welkom zijn als je bij TPV het park op komt, je prettig voelen en een open cultuur met veel vrijheden voor leden, dat is het plaatje van de vereniging zoals wij dat als bestuur voor ons zagen. Dit is niet alleen het idee, maar het is ook de praktijk!

In deze visie past ook dat er niemand meer is dan anderen, iedereen is gelijk. Het aandragen van Ereleden hebben we dan ook gezamenlijk afgeschaft. Iemand die vrijwilligerswerk doet doet dat uit eigen overtuiging en vrijwillig. Ook elk jaar een “Vrijwilliger van het jaar” aanwijzen vonden we niet meer in onze visie passen.

De eerste jaren als voorzitter waren relatief rustig. Een stabiele en gezonde vereniging. Vanaf 2019 werd het druk en is ongeveer het gehele park vernieuwd; nieuwe trap, nieuwe hellingbaan, nieuwe verlichting, nieuwe toplaag van de tennisbanen, aanpassen huidig clubgebouw, aanleg 3 padelbanen met een bijkomende naamsverandering van de vereniging, gegroeid ledenaantal van 270 naar 575, en de aanstaande uitbouw van het Clubgebouw. Bij al deze zaken is Gé als voorzitter direct betrokken geweest.

Wie weet wat de toekomst brengt? Niemand natuurlijk!  Één ding staat vast, de voorzitter die het stokje van Gé gaat overnemen komt in een in alle opzichten gezonde vereniging terecht.

Gé, namens het bestuur en alle leden; Hartelijk dank voor je inzet in alle jaren als voorzitter.