11:06 Haaksbergen - aangepast om 11:07

Geen Noll’nkoor op 28 december

HAAKSBERGEN – 28 december 2007 organiseerde ’t Noll’nkoor in het toen nieuwe Theater De Kappen een einde-jaars-avond met het programma ‘2007?? Wie Kapt’r Met”.

De grote belangstelling voor het programma “….Wie Kapt’r Met” is mede te danken aan de gevarieerde inbreng van diverse Haaksbergse artiesten, dansgroepen, koren en komieken die belangeloos een gastoptreden verzorgen.

Ondanks het succes, het plezier en de prettige medewerking van De Kappen en overige medewerkers zou het de aanstaande 28e  december toch de laatste keer zijn om met “Wie Kapt’r Met” het jaar af te sluiten. De corona zet hier dus nu een streep door, waardoor is besloten om de laatste uitvoering een jaar door te schuiven en er in 2021 echt mee te kappen, in de verwachting dat de crisis dan voorbij is.

Het einde van Wie Kapt’r Met betekent overigens niet het einde van ’t Noll’nkoor, want de broers  gaan gewoon door met het zingen van hun eigen dialect-leedjes en conferences bij diverse (gast)optredens in Haaksbergen en de regio.