12:00 Haaksbergen - aangepast om 11:27

Geldzorgen? De Noaberpoort kan helpen!

Het kan iedereen overkomen dat het lastig wordt om maandelijks rond te komen. Misschien mist u overzicht of denkt u dat u niet alles goed geregeld heeft. Misschien heeft u zorgen over geld of schulden. De Noaberpoort kan helpen. Samen kijken we wat passend is in uw situatie.

Zicht hebben op geldzaken geeft een goed gevoel en helpt schulden voorkomen. “Daarom kunnen wij in verschillende situaties helpen”, vertellen Peter Wijntje en Clemens ter Braak van de Noaberpoort. “Wij bieden hulp bij bijvoorbeeld het organiseren van de administratie of het overzicht krijgen in inkomsten en uitgaven. Maar we kunnen ook helpen bij het invullen van lastige formulieren.”

Samen een oplossing zoeken

Bij de Noaberpoort kunt u terecht met al uw vragen over hulp bij geldzorgen. Clemens ter Braak geeft aan dat het belangrijk is dat inwoners op tijd hulp zoeken. “Tijdens de afspraak horen wij graag meer over uw persoonlijke situatie. Daarna gaan we samen op zoek naar de beste oplossing of maken we een plan om uit de geldzorgen te komen. Misschien heeft u recht op toeslagen of kunt u een betalingsregeling krijgen.”

De Noaberpoort helpt u graag

“Wacht niet te lang. Ook bij kleine betalingsachterstanden kunt u contact opnemen. Hoe eerder hoe beter. Wij helpen u graag”, aldus Peter Wijntje. Neem voor meer informatie over hulp bij geldzorgen of het aanmelden voor ondersteuning contact op met de Noaberpoort. De Noaberpoort is van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 11.30 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (053) 573 45 89 of stuur een mail naar hulpbijgeldzorgen@noaberpoort.nl.

Kijk voor meer informatie op
www.noaberpoort.nl/hulpbijgeldzorgen.