12:00 Haaksbergen - aangepast om 14:33

Gerard Morsinkhof 40 jaar bij Langezaal

HAAKSBERGEN – Dinsdag 19 mei 2020 werd het heugelijke feit gevierd dat Gerard Morsinkhof 40 jaar in dienst is bij de firma Langezaal.  Op gepaste wijze is aandacht besteed aan deze bijzondere dag.  Bij veel  jubilarissen is het gebruikelijk, dat de werknemer op kantoor komt en in het bijzijn van de collega’s wordt toegesproken door de directie. In deze tijd met buitengewone omstandigheden heeft de directie van de Langezaal Groep een bezoek gebracht aan de jubilaris thuis.

40 jaar geleden begon Gerard bij de firma Langezaal als administratief medewerker. De laatste 35 jaar vervult Gerard de functie van planner. Vele telefonische opdrachten zijn door hem aangenomen en ingepland.

Menig Haaksbergenaar heeft wellicht Gerard in de afgelopen 40 jaar wel eens aan de telefoon gehad.  Of het nu om een vracht zand ging, of om een container voor afval. Gerard regelde dat het bestelde bij de klant kwam.

40 Jaar geleden had de firma Langezaal een plaatselijke/regionale functie en was het werkgebied in een straal van 35 kilometer rondom Haaksbergen.  Heden ten dagen is dit werkgebied uitgebreid tot Regio Oost van Nederland en met de komst van de Duitse vestigingen in de jaren 90 ook voor een  groot deel in de Kreisen Nordrhein-Westfalen en Niedersachsen in Duitsland.

Gerard ontving de felicitaties van de directie en werd bedankt voor zijn geweldige inzet in de afgelopen 40 jaar. De directie overhandigde Gerard een envelop en zijn vrouw kreeg een boeket bloemen.

Ook ontving hij van de personeelsvereniging een cadeaubon.