12:00 Haaksbergen - aangepast om 13:34

Gratis ontwikkeladvies

HAAKSBERGEN – Het zijn bijzondere tijden. Onze economie is de afgelopen periode behoorlijk veranderd en dit heeft voor veel mensen consequenties. Vaak moeten er keuzes worden gemaakt, maar ja: “Wat is wijsheid?” Gelukkig kun je nu gebruik maken van een gratis ontwikkeladvies!

De arbeidsmarkt staat (mede door de Corona-crisis) behoorlijk onder druk. Veel banen (dreigen te) verdwijnen en de vraag is of hetzelfde werk (in de toekomst) nog wel te vinden is. Deze onzekerheid geldt ook voor veel ZZP-ers en zelfs ondernemers. Steeds meer werk gaat ‘online’ en er moet meer op afstand worden gewerkt. Deze veranderingen hebben veel impact. Veel mensen weten wel dat afwachten tot alles vanzelf weer wordt zoals het was, niet zo verstandig is. Maar wat dan wel?

Vanaf 1 augustus 2020 kan iedereen tussen 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd gebruik maken van een gratis ontwikkeladvies. Het maakt niet uit of je (parttime) in loondienst werkt, of je werkzoekend bent of overweegt om weer te gaan werken. En het geldt ook voor zelfstandige professionals én ondernemers. Het gratis ontwikkeladvies is écht iets voor jou als je het belangrijk vindt om jezelf te blijven ontwikkelen tijdens je loopbaan én als jij hiermee concreet aan de slag wilt.

Het ontwikkeladvies begint met een online arbeidsmarktscan. Hierdoor krijg je meer inzicht in jouw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt en of die aansluiten op jouw wensen, ervaring en ambities. Daarna volgen een aantal coachgesprekken (dit kan eventueel ook online), zodat jij daarna weet welke vervolgstap jij kunt zetten.

Lijkt jou dit interessant? Stuur dan een e-mail naar rene.bussink@renesans.nl of bezoek mijn website www.renesans.nl en vul direct het intakeformulier in.