13:42 Haaksbergen - aangepast om 15:44

Haaksbergen steekt de handen uit de mouwen

NLdoet: wat doet u op 11 en 12 maart?

Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart 2022, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Ook in Haaksbergen! Kijk voor een overzicht van de klussen in Haaksbergen op nldoet.nl

Wil je een dagje de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of een vrijwilligersorganisatie? Doe dan mee op 11 en 12 maart 2022 met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren. En het is nog gezellig ook! Met NLdoet maak je op 1 dag echt een groot verschil voor een ander. Door een klus te klaren zorg je er bijvoorbeeld voor dat het voor ouderen fijner wonen is in hun verzorgingshuis of dat tuinen er weer mooier bij liggen. Dat kinderen een veiliger plek hebben om te spelen in een buurt of dat sportverenigingen betere accommodaties hebben voor hun leden. Jouw inzet is hard nodig en zeer welkom!

Voor klusaanbieders
Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, kinderboerderijen en voedselbanken opgelet! Dit is jullie kans om een klus te klaren, jullie organisatie te promoten én nieuwe vrijwilligers te werven. Jullie kans om echt verschil te maken. Meld je aan voor NLdoet 2022! Tot 31 januari 2022 kun je een financiële bijdrage aanvragen voor je NLdoet klus. Hierbij geldt wel: op = op.

Veilig
Uiteraard het is in verband met corona extra belangrijk dat NLdoet op een veilige manier plaatsvindt en dat de activiteit wordt uitgevoerd met inachtneming van de geldende coronamaatregelen. Zolang zowel organisaties als vrijwilligers zich aan alle voorschriften houden zijn er gelukkig genoeg activiteiten die veilig op 1,5 meter plaats kunnen vinden.

Contact
Voor meer informatie kunt u bellen met Renalde van Haren, Coördinator Vrijwilligerswerk Haaksbergen: 06 343 478 12. Of mail naar r.vanharen@noaberpoort.nl. Kijk ook op vrijwilligerswerkhaaksbergen.nl of volg onze facebookpagina ʻNoaberpoort.’