12:00 Haaksbergen - aangepast om 09:30

Healthcenter Haaksbergen houdt open dag

HAAKSBERGEN – Je kunt er sporten in groepsverband of met de personal trainer. Desgewenst in combinatie met voedingsadviezen om af te vallen of juist in balans te blijven. Healthcenter Haaksbergen is er voor iedereen die zich een gezonde leefstijl wil aanmeten. Zaterdag houdt Jacqueline Bouma een open dag aan de Bouwstraat 9.

In de trainingszaal op de eerste verdieping van gebouw De Steupel staan geen fitnessapparaten, maar liggen elastieken, steps, dumbels, halterstangen en hoepels klaar om te beginnen. ,,En we maken gebruik van ons eigen lichaamsgewicht”, legt Jacqueline uit. Met een ruime ervaring als instructeur in fitnesscentra achtte ze de tijd rijp om voor zichzelf te beginnen en het op haar manier te doen. Zoals bijvoorbeeld groepstrainingen voor alleen vrouwen om drempels weg te nemen en met maximaal 15 personen per groep. ,,Door voor mezelf te beginnen kan ik mensen op mijn manier helpen voor een gezonde leefstijl te kiezen. Dat geldt ook voor afvallen. Als PowerSlim coach werk je volgens een beproefd concept aan een eetpatroon van gezonde, lekkere maaltijden zonder gedoe van een lastig dieet. De ervaring leert dat je het dan ook volhoudt.”

Ze stelde de opening van haar Healthcenter Haaksbergen eerder al uit wegens corona. Nu binnen sporten in groepsverband weer kan, slaat Jacqueline meteen spijkers met koppen. ,,Je hoort veel mensen balen van overtollige coronakilo’s en dat ze die eraf willen hebben. De beste remedie is bewegen of sporten naar vermogen en op je voeding letten. Ik zie het als uitdaging om het sporten zo op te bouwen dat je het leuk gaat vinden en je niet meer zonder wilt. Tegelijkertijd werken we aan een gezonde leefstijl met de nodige voedingsadviezen. Je gaat je heerlijk fit voelen en kunt alles weer aan.” Verder geeft ze ontspannings- en sportmassages en is personal trainer en coach. Op haar website healthcenter-haaksbergen.nl beschrijft Jacqueline uitvoerig wat ze voor jou kan betekenen. De open dag  duurt komende zaterdag van 9.00 tot 13 uur.