12:00 Haaksbergen - aangepast om 10:52

Help Museum Buurtspoorweg op de rit

HAAKSBERGEN – Museum Buurtspoorweg gaat weer open per 1 juli en de treinen gaan weer rijden! Om dat verantwoord en veilig te kunnen doen hebben we hulp nodig. Éénmalige hulp, tijdelijke hulp, periodieke hulp of vaste hulp, alle hulp is meer dan welkom. Ben jij gezond en heb je tijd? Kom dan helpen in ons mooie museum.

Heb je weinig tijd deze zomer? Geen probleem! Ook mensen met een volle agenda die geen zin hebben in verplichtingen zijn van harte welkom om een handje te helpen bij Museum Buurtspoorweg, zelfs voor slechts een dag.

Door de extra veiligheidsmaatregelen die genomen moeten worden in verband met corona-preventie, kan het museum wat extra hulp goed gebruiken. Denk aan de rol van gastvrouw/gastheer, horeca-medewerker of het begeleiden van onze bezoekers in deze nieuwe 1,5 meter samenleving. Aan het begin van de dag krijg je een korte briefing van de dienstdoende vrijwilligerscoördinator. Daarna kan je zelfstandig je taken uitvoeren. De vrijwilligerscoördinator is altijd in de buurt om je vragen te beantwoorden.

Als bedankje voor jouw inzet krijg je twee kaartjes om mee te rijden op een dag naar keuze. Meld je nu aan via info@museumbuurtspoorweg.nl.