12 jan - 11:31 Haaksbergen - aangepast om 11:31

Herdenkingsbijeenkomst 2024

Tijd nemen, samen 

HAAKSBERGEN – Een herdenkingsmiddag in januari 2024, terwijl je net december achter de rug hebt. Je bent er net een beetje door; door die zware maand. Waarom dan opnieuw in januari herdenken?

Omdat op geen enkel moment in de tijd dat gemis minder wordt toch? Niet in zomer- of wintertijd, al helemaal niet in vakantietijd, laat staan in Sinterklaas- of Kersttijd… De tijd maakt vaak zelfs dat het méér pijn doet, dat gemis méér snijdt in de wond die er al was… Die januarimaand is ook zo lastig. Er is van alles eigenlijk nog niets begonnen; iedereen buikt nog wat uit, zit vol goede voornemens en heeft even genoeg van alle feestjes. En het blijft nog steeds donker. Er is een nieuw jaar, zou het verdriet dat je voelt wat zachter worden? Breekt dan nu eindelijk die tijd aan, zoals iedereen jou beloofd heeft: ‘de tijd die alle wonden heelt’?

Die maand voelt zo alleen!
Dáárom een middag voor jou, die iemand zo mist. Omdat we allemaal weten dat tijd de wonden niet heelt; hooguit wat verzacht, maar dat duurt soms zo lang. Op zondag 21 januari 2024 organiseren Tymon en Cilia van Stamborg Uitvaartzorg een mooie herdenkingsmiddag in Theater de Kappen, voor iedereen die zich aangesproken voelt. Ongeacht met welke uitvaartonderneming je ooit in aanraking bent geweest; iedereen is meer dan welkom! Vanaf 14.00 uur zal de zaal geopend zijn en het programma begint om 14.30 uur.

Er is tijd voor jou en voor wie je zo mist. Er zal worden stilgestaan bij het verder gaan van de tijd; want hoe we het ook wenden of keren; elke dag komt de zon weer op, hoe moeilijk het ook is. Er zullen namen genoemd worden en kaarsjes worden aangestoken. Regien Busschers zal de middag mede invulling geven, vader en zoon Gert en Gerben Ekkelboom openen de middag en er wordt prachtig gezongen door het pop en musicalkoor Match uit Haaksbergen. Natuurlijk verzorgen wij ook een kopje koffie of thee en een drankje na afloop.

We zouden het fijn vinden jou op die zondagmiddag te zien. Wil je daar bij zijn dan kun je je voor 20 januari kosteloos opgeven via info@stamborg-uitvaartzorg.nl. Vind je het fijn dat de naam van jouw dierbare wordt genoemd? Geef dat dan ook even aan. Er zal tijdens de middag dan een gepersonaliseerde kaars voor hem of haar worden aangestoken. De tijd heelt niet alle wonden, dat weten we allemaal… Maar tijd nemen, sámen, maakt alles zachter… Misschien tot dan!