16:50 Haaksbergen - aangepast om 09:51

Hesselink Mode inspireert met modekrant

HAAKSBERGEN – Voorjaarskriebels, wie heeft ze niet? Helemaal nu het nieuwe modebeeld zo verrassend en kleurrijk is. Het showen van de laatste modetrends, kleuren en materialen vindt niet alleen in de etalages en op de winkelvloer van Hesselink Mode plaats. Met hun ‘Shop the look book’ willen Christel en Bas Hesselink vooral inspireren.

Voor de modekrant ging een aantal collega’s uit de verschillende vestigingen weer op de foto. Dit keer vanuit het monumentale pand van Zoete Kruimels in Oldenzaal. De nieuwe voorjaarscollectie sluit mooi aan bij de heerlijke taartjes in de vitrine. Net als vorige zomer, zien we voor de dames ook nu weer veel natuurlijke graan- en zandtinten verrijkt met wit en lichte denims. De kleurencombinaties zijn heel rustig en liggen dicht bij elkaar of we gaan all the way en kiezen juist voor een pittig kleurcontrast van groen, fuchsia en warme karamellen.

Het Delfts blauw en folkloristisch design doen het ook erg goed. Naast de printjes zien we ook veel kant en transparante materialen. De pof in de mouw en de schouder blijft, maar we zien ook wat meer het kelk-model en een ronde schouderinzet die nu echt verder gaat doorzetten. We willen weer flaneren op de boulevard en dat kan helemaal met deze zomerse trends. Deense merken zetten vooral in op kleur. Van gekleurde bloemenprints in blouses en jurken, tot oversized blazers in fuchia roze.

Voor de mannen halen we deze zomer nog steeds veel inspiratie uit de sportswear, met jogging en tricotkwaliteiten. En heel verrassend is het niet, maar deze outfitjes dragen we ook in dezelfde kleur. Mix een jogoutfit met een dress shirt, zodat het geheel toch wat netter overkomt en je het beste van beide werelden combineert. Dit is een typisch voorbeeld van de hybride trend. De modekrant zit deze week bij een groot aantal huis-aan-huis bladen. Gemist? Kijk dan online via www.hesselinkmode.nl/magazine. Genoeg geïnspireerd? Dan is het hoog tijd voor een bezoek aan de winkels van Hesselink Mode. De cheques in de advertentie van deze week maakt het extra interessant!