13:25 Haaksbergen - aangepast om 13:25

Horeca Haaksbergen over op afhaal- en bezorgservice

HAAKSBERGEN – Horecagelegenheden in Haaksbergen stappen als gevolg van de coronamaatregelen tijdelijk over op alleen afhaalmenu’s. De Kornuiten heeft een veilige drive thrue ingericht en ook Bistro de Postkoets heeft haar afhaal in de contactloze modus gezet.

De Postkoets
Dagvers uit eten, maar dan anders. Thuis is even het restaurant zolang horecazaken gesloten moeten blijven. ,,We doen er alles aan om enerzijds het publiek te kunnen blijven bedienen en anderzijds inkomsten te genereren ter overbrugging van deze periode”, meldt uitbater Sjoerd Franke van Bistro de Postkoets. Men kan online bestellen via bistrodepostkoets.nl en desgewenst komen wij bezorgen.”

Kornuiten
Eetcafe De Kornuiten heeft een Drive Thrue ingericht sinds de horeca sinds begin deze week op slot zit. ,,In onze keuken kan goed en veilig worden gewerkt en met de drive thrue heeft de klant geen fysiek contact met ons. Betalen kan alleen met pin”, legt uitbater Boy te Koppele uit.

Het is heel raar dat de stoelen in het restaurant leeg blijven, maar we hopen met de drive thrue Haaksbergen van een lekkere maaltijd te blijven voorzien en aan de andere kant de nodige inkomsten te genereren.”