28 feb - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 14:06

House of Hair: baanbrekend haarspecialist voor de regio

HAAKSBERGEN – Kapper Dion Scharenborg opent vrijdag zijn House of Hair met alles op het gebied van haar en haarwerk onder één dak. ,,Een unieke formule in Oost Nederland”, verzekert de Haaksbergse topstylist, die de kapsalon van de Molenstraat daarvoor naar de Lansinkstraat 1-3 verhuist. 

Op de locatie Lansinkstraat wordt 300 vierkante meter ingevuld met een dames- en herenkapsalon van Dion Hair en daarnaast de gecertificeerde Haarwerkspeciaalzaak met een aparte entree voor onder meer medische indicaties. Ook worden hier permanente en semipermanente bevestigingen van haarwerk uitgevoerd voor mannen en vrouwen. 

De Lansinkstraat is overigens geen nieuwe locatie. Naast de kapsalon aan de Molenstraat was de afdeling Haarwerk van Dion Hair hier al langer gevestigd. ,,We gaan nu met alles op één en dezelfde locatie verder, uitgebreid met een aantal nieuwe specialismen op dit vakgebied. Het wordt een unieke formule voor Oost Nederland met uiteraard een regionale functie.”

Bij Dion Hair kunnen ze bogen op een jarenlange ervaring binnen die vele verschillende facetten in haarwerk. Scharenborg loopt al langer met het idee rond van een totaalconcept, maar corona gooide roet in het eten om de ideeën ook daadwerkelijk gestalte te geven. ,,De tijd is er nu rijp voor. In de tussenliggende periode hebben we niet stilgezeten en is de afdeling Haarwerk verder doorontwikkeld met de laatste technieken op dit gebied. We vinden dat we dat als gecertificeerd zorgaanbieder verplicht zijn naar de cliënt.”

Vanaf komende vrijdag is de locatie Molenstraat gesloten en zijn alle klanten van Dion Hair welkom aan de  Lansinkstraat 1-3  7481 JM Haaksbergen053-5721229, contact@dion-hair.nl

www.dion-hairconcept.nl / www.haarwerktwente.nl