13 mei - 09:00 Haaksbergen - aangepast om 20:59

HSC’21 gelijk tegen Genemuiden

HAAKSBERGEN – Afgelopen zaterdag was weer een mooie affiche op het Sportpark Groot Scholtenhagen. Genemuiden kwam op bezoek bij HSC’21. De ploeg uit Genemuiden maakt nog een kleine kans op het kampioenschap maar moest dan wel winnen van HSC’21 na het verlies van Genemuiden vorige week tegen RKAV Volendam.

In de eerst helft waren er niet veel kansen, de eerste kans was voor Genemuiden met een kopbal op de lat. Daarna deed HSC’21 nog wat terug, Arantis Roep schoot een keer net langs de kruising en daarna nog een keer net over.

De tweede helft werd wel spannender en beide ploegen kregen meer kansen. Uiteindelijk scoorde Jules Stokkers in de 60e minuut vanuit een corner. Helaas was de voorsprong van korte duur en in de 72e minuut scoorde de tegenstander de 1-1. Genemuiden liep na een tweede gele kaart tegen een rode kaart aan en HSC’21 kreeg daarna nog enkele goede kansen, er had achteraf meer ingezeten. De uitslag bleef uiteindelijk1-1 waardoor HSC’21 de laatste vijf wedstrijden elf punten heeft en voor het vijfde duel op rij ongeslagen is.

Aanstaande zaterdag speelt HSC’21 weer thuis tegen URK. Aanvang wedstrijd is 15:30 uur. Zaterdag 1 speelt op veld 2 om 15:00 uur tegen BZSV de Blauwwitters. Bij winst schrijft Zaterdag 1 historie en is men kampioen.