10:10 Haaksbergen - aangepast om 10:10

HSC’21 JO15-2 ongeslagen kampioen 2e klasse!

Zaterdag 14 mei was het dan zover. In het “hol van de leeuw” konden “onze groenen” van JO15-officieel kampioen van de 2e klasse worden. Officieus waren ze al kampioen maar om officieel ook kampioen te worden moest er nog 2 weken hard getraind en gewerkt worden.
Om 11:30 deze zonnige ochtend mogen de jongens dan hun kampioenschap binnen gaan halen tijdens de lokale derby. Dat gaf toch wel even een extra dimensie en ook extra spanning. Eén punt is voldoende maar aangezien er nog geen puntverlies tot dit moment geleden was, waren ze dus ook niet van plan met een gelijkspel genoegen te nemen. De focus lag “naar voren” en met goed samenspel en leuke aanvallen werden er ook voldoende kansen gecreëerd om niet het veld af te hoeven met een gelijkspel. Resultaat 1-3!! Officieel kampioen kon ze niet meer ontgaan. Een luid gejuich steeg op en het kampioenschap werd gevierd.
Afgelopen zaterdag was de laatste wedstrijd en kregen ze de bekers uitgereikt om daarna met een ouderwetse huifkar een zegetocht te maken door het dorp. Mannen nogmaals gefeliciteerd! Door corona en blessures zat het niet altijd mee. Er waren wedstrijden dat je hem echt kneep. Maar door passie, inzet en strijd trokken jullie die ook over de streep. Het was een feestje om te zien. Staf en spelers, „massaal” en toch één team. Wat een geweldige afsluiting van dit ook wat gekke seizoen. HSC’21 JO15-2 gefeliciteerd, jullie zijn de terechte kampioen!

Foto/Bron: HSC21