28 mei - 09:41 Haaksbergen - aangepast om 09:41

HSC’21 JO17-1 kampioen

HAAKSBERGEN – HSC’21 JO17-1 is kampioen geworden in de vierde divisie-G, nadat ze vorig jaar in de nacompetitie zijn gedegradeerd. Wat dat betreft lijkt het wel FC Twente! Met het verschil dat de spelers van HSC’21 JO17-1 wel heel goed voetbal hebben gespeeld. Alhoewel dat niet geldt voor alle wedstrijden, soms heb je ook een beetje geluk nodig.

Maar als je na zeven wedstrijden al bovenaan staat en na 22 wedstrijden nog steeds, dan verdien je het gewoon om kampioen te worden. Daar zag het eerst niet naar uit. Er was al een smalle selectie aan het begin van het seizoen, halverwege het seizoen werd een speler doorgeschoven naar JO19-1 en even later is er een speler gestopt. Het team kreeg versterking van een speler van JO17-2. Het is heel knap van dit team dat ze kampioen zijn geworden. Dat ligt niet alleen aan de spelers. De trainer speelde ook een belangrijke rol. De trainer, Akif Gurkan, gaf de spelers weer zelfvertrouwen en, nog belangrijker, hij heeft er weer een team van gemaakt. Dat heeft hij niet alleen gedaan, hij deed dit samen met de begeleiding.

 

Vanaf 5 januari is het HSC Zaadterdagteam druk in de weer geweest om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KiranFonds.

Zaterdag 25 mei was het moment eindelijk daar. Wij mochten initiatiefnemers Jeroen en Ellen de cheque voor het KiranFonds overhandigen. De actie is een groot succes geworden. Dat komt mede door het initiatief wat wij hierin hebben genomen. Maar met name jullie, de supporters van ons en HSC’21 hebben deze actie tot één groot succes gemaakt. De clubliefde en vriendschap heeft ervoor gezorgd dat veel kinderen in Nepal kans maken op een betere toekomst.  Hulde voor jullie en bedankt voor de fantastische steun van ons elftal en deze goede doelen actie!