11:30 Haaksbergen - aangepast om 11:30

HSC’21 stunt weer tegen IJsselmeervogels

HAAKSBERGEN – De vorige wedstrijd tegen IJsselmeervogels was een ware thriller waar HSC’21 ver in blessuretijd de 2-1 maakte in Haaksbergen. Op dit moment zijn de resultaten sterk wisselend en vooraf was de titelkandidaat IJsselmeervogels de grote favoriet. HSC’21 ging afgelopen zaterdag met een sterk gehavend team naar Spakenburg met drie spelers van de O23 op de bank.

Tijdens de wedstrijd gooide HSC’21 alle schroom van zich af en ging voorop in de strijd. De spelers die nu in het veld stonden moesten het doen en verraste IJsselmeervogels volledig. Na elf minuten voetbal kreeg HSC’21 een cornerbal die verkeerd door IJsselmeervogels werd weggewerkt. De bal kwam bij Jules Stokkers die de bal panklaar legde voor Luuk Schepers die de bal beheerst in de hoek schoot. Kort daarna gaf Luuk Schepers een perfecte steekbal op Zeki Erkilinc die de keeper uitspeelde en voor rust de 0-2 scoorde. Een teken voor IJsselmeervogels om na een half uur spelen al twee spelers te wisselen. Kort voor rust kreeg IJsselmeervogels nog een kans en schoot in de kruising op de paal, er werd toen ook gevlagd voor buitenspel.

Na de rust ging HSC’21 vrolijk verder, Cenk Uguz liet een voorzet van Kevin Stokkingreef slim lopen waardoor Jules Stokkers op het doel kon schieten. Hij schoot eerst tegen de lat maar in de rebound was de keeper kansloos. Uiteindelijk werd het nog 0-4 doordat de keeper van HSC’21 Bob Peterman de bal ver naar voren schoot en Kevin Stokkingreef de bal beheerst in schoot.

Een meer dan verdiende overwinning van 0-4 stond na 90 minuten voetbal op het scorebord. Aankomende zaterdag komt de koplopen RKAV Volendam naar Haaksbergen en is gewaarschuwd.