13:52 Haaksbergen - aangepast om 13:52

HSC’21 zet goede reeks voort

HAAKSBERGEN – Afgelopen zaterdag moest HSC’21 uit tegen F.C. Rijnvogels uit Katwijk. De ploeg uit Katwijk heeft vorige week nog gewonnen van IJsselmeervogels. In de eerste helft waren er weinig kansen voor beide ploegen. Na 38 minuten voetballen moest Bob Peterman voor de eerste keer in actie komen. Direct daarop volgend kregen beide ploegen voor rust nog enkele kansen, ruststand 0-0.

Na de rust kreeg F.C. Rijnvogels een uitgelezen kans om de score te openen maar Bob Peterman was allert en redde met de voet. In de 53e minuut scoorde Luuk Schepers de 0-1, hij tikte een voorzet vanuit een corner in. Na slecht uitverdedigen liep de keeper van HSC’21 in de 67e minuut tegen een rode kaart aan. F.C. Rijnvogels kreeg een vrije schietkans en de keeper hield de bal met de hand tegen buiten de zestien.

Daarna werd het nog spannend, F.C. Rijnvogels had veel balbezit en HSC’21 moest zich terugtrekken en hopen op een counter. De luchtmacht van HSC’21 had veel te verduren en moest volop aan de bak. Uiteindelijk heeft de ploeg uit Haaksbergen de overwinning over de streep kunnen trekken.

Aanstaande zaterdag speelt HSC’21 om 18:00 uur thuis tegen Genemuiden