02 okt - 12:13 Haaksbergen - aangepast om 12:13

Inspiratie opdoen tijdens Bruidsbeurs in Markelo

MARKELO – Onder bruidsparen is er behoefte naar informatie omtrent het regelen van de huwelijksdag.” Zo stellen Nicolette Luttikholt en Anja Olthof van 2impressu bruidsmode. Om die reden organiseren zij op zondag 13 oktober een bruidsbeurs. Het evenement vindt plaats in grand café De Kroon aan de Taets van Amerongenstraat in Markelo.

Informatie én inspiratie

Bij het organiseren van een bruiloft komt er ontzettend veel informatie op je af. Zoveel dat koppels het overzicht dreigen kwijt te raken. Met de Bruidsbeurs willen zij bruidsparen kunnen voorzien van de nodige informatie én inspiratie.

Alles onder één dak

Vandaag de dag is er van alles mogelijk. Zeker wanneer het om trouwen gaat. Stellen kunnen tijdens de Bruidsbeurs daarom in alle rust inspiratie opdoen. “We werken samen met verschillende, enthousiaste ondernemers,” aldus Anja en Nicolette. Zo heeft elke deelnemer zijn of haar eigen vakgebied. De bruidsmode, gelegenheidskleding en de maatwerkkostuums – waar 2impressu bekend om staat – zullen een belangrijk item zijn op de beurs. Het aanbod van de Bruidsbeurs is echter veel breder. Je vindt er ook een kapper, juwelier, beauty, fotografie, videografie, (live) muziek en nog veel meer!

Verschillende modeshows

Bij 2impressu kleden wij iedereen van top tot teen, rekening houdend met jullie wensen en budget! Daarom staan er tijdens de Bruidsbeurs meerdere modeshows gepland. “Hier stellen wij niet alleen mode voor het bruidspaar centraal, maar ook die van de bruidsmoeders en -meisjes.” De Modeshows zijn om 13.00 en om 15.00 uur! Gratis goodiebag

Bezoekers van de Bruidsbeurs kunnen zich via de website van 2impressu aanmelden. Bij binnenkomst worden zij dan voorzien van een gratis goodiebag.

De beurs is geopend van 12:00 tot 17:00.