21 mei - 13:47 Haaksbergen - aangepast om 13:47

Inspiratiedagen Venhoeven Overkappingen in Bentelo

Noteer in uw agenda

BENTELO – Geniet u ook zo van het buitenleven ? Heeft u een mooie tuin, terras of balkon en wilt u daar nog meer van genieten ?

Op zaterdag 25 en zondag 26 mei organiseert  Venhoeven Overkappingen & Aluminiumsystemen inspiratiedagen en nodigt u van harte uit om de showroom en het demoterrein te bezoeken. Van 11.00 uur tot 17.00 uur kunt u genieten van een unieke ervaring, waarbij ze u graag kennis laten maken met hun producten voor een heerlijk buitenleven!

Inspiratie

Wandel binnen en laat u verrassen, om in harmonie met uw tuin, van uw buitenruimte een heerlijke leefruimte te maken.Dat kan met de uitgebreide collectie van Venhoeven. Van een maatwerk tuinkamer in steellook tot een lamellen dak overkapping met een moderne, lichte uitstraling.

Wilt u uw overkapping uitbreiden met een glazen wandsysteem? Lekker uit de wind en in de zon, even bijkomen met een kopje koffie of thee,  of de gehele avond heerlijk met vrienden buiten blijven zitten na een BBQ als het weer toch wat minder is.

Ontdek de nieuwste trends, de uitgebreide collectie duurzame overkappingen, tuinkamers, glazen schuifwanden, serrezonwering en screens, laat u inspireren door de stijlvolle oplossingen voor buitenruimtes, en laat u verrassen  met exclusieve kortingen en speciale deals.

Ook voor een tuinkas bent u bij Venhoeven aan het juiste adres. Een groot demoterrein vol met tuinkassen geeft u de mogelijkheid om de verschillende merken en kwaliteiten te bekijken.

Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle toevoeging aan je tuin of een functionele oplossing voor meer buitenplezier, In Bentelo vind u wat u zoekt!

Kom langs op 25 en 26 mei en laat je inspireren bij Venhoeven Overkappingen & Aluminiumsystemen.”  Theo en Paulien Venhoeven en medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van een vrijblijvend advies of offerte.