12:00 Haaksbergen - aangepast om 10:19

Jeffrey Zijlstra uit de running

HAAKSBERGEN – Bon Boys moet de komende weken verder zonder aanvaller Jeffrey Zijlstra. Hij brak zondag in de uitwedstrijd tegen SDC’12 zijn middenhandsbeentje. Het is nog niet bekend hoe lang het herstel duurt.

De eerste wedstrijd op het nieuwe kunstgrasveld moet hij missen. Bon Boys speelt zondag voor het eerst op de nieuwe mat. Lemelerveld is om twee uur de tegenstander. Het was een zure middag zondag voor Bon Boys in Denekamp. De uit DOS’19 en Sportclub Denekamp ontstane fusieclub zegevierde met 2-0. Youri Mensink maakte de doelpunten. SDC’12 was veel effectiever dan Bon Boys. De bezoekers hadden in de eerste helft wel een overwicht, maar veel kansen waren er niet. Na de rust begon de thuisploeg iets feller, maar Bon  Boys nam de controle weer over. Na ruim een uur was SDC’12 trefzeker in de uitbraak: 1-0. Na dat doelpunt kwamen de gastheren er vaker dreigend uit. Bon Boys ging tevergeefs op zoek naar de gelijkmaker. Vlak voor tijd werd nog een kopbal van de lijn gehaald. Bon Boys was dichtbij de 1-1, maar even later viel de beslissing. Mensink profiteerde in de uitbraak: 2-0. Tegen Lemelerveld ontbreekt niet alleen Zijlstra. Ook Tom Veldhuis is geblesseerd.