21:34 Haaksbergen - aangepast om 21:34

Julie uit België zoekt een thuis in Haaksbergen

HAAKSBERGEN – Eind augustus maken tientallen uitwisselingsstudenten van over de hele wereld hun droom waar door een periode ondergedompeld te worden in de Nederlandse cultuur en gewoontes. Zo ook Julie uit België die haar Nederlandse droom voor een trimester zal doorbrengen in Haaksbergen of omgeving. Voor haar zoekt uitwisselingsorganisatie Travel Active een enthousiast gastgezin die haar een warm thuis kan bieden tot november 2022.

Uitwisseling naar Nederland
Julie doet mee aan het uitwisselingsprogramma High School Holland van Travel Active. Het High School Holland programma van Travel Active biedt buitenlandse scholieren de kans écht onderdeel uit te maken van de Nederlandse cultuur door ze een thuis te bieden bij een Nederlands gezin en ze hier naar een middelbare school te laten gaan.

Wie is Julie?
Julie is een spontane en nieuwsgierige meid van 16 jaar uit België. Ze vindt het leuk om te koken en bakken en maakt vooral toetjes en snacks. Verder gaat ze in haar vrije tijd graag shoppen met vriendinnen of naar een tentoonstelling met haar ouders. Verder zwemt ze iedere week of gaat ze hardlopen. Julie is leergierig en wil later een eigen bedrijf beginnen. “Ik wil mijn uitwisseling in Nederland besteden om mijn Nederlands te verbeteren en mezelf onder te dompelen in de Nederlandse cultuur!” Leer Julie beter kennen! Bekijk haar profiel op de website van Travel Active.

Jong of wat ouder, alleenstaand of een gezin met kinderen? Iedereen met de juiste intenties kan gastgezin zijn in de ogen van Travel Active.

Bent u nieuwsgierig geworden naar Julie, de andere buitenlandse scholieren en/of het High School Holland programma? Neem voor meer informatie contact op met het High School Holland team via highschoolholland@travelactive.org, bel gerust naar 085 222 4810 of bezoek de website.