27 mrt - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 10:09

Knip & Go Haaksbergen; nummer 19 in de rij

HAAKSBERGEN – ‘Kwaliteit tegen een scherpe prijs’, dat is de lijfspreuk waarmee de kappersketen Knip & Go in rap tempo Nederland verovert. Maandag 1 april opent eigenaar Maurice Startman in Haaksbergen zijn 19de vestiging.

Knippen kost 17,- euro en je kunt binnenlopen zonder afspraak. Het is inmiddels een beproefde formule, die zich als een olievlek uitspreidt. Knip & Go werkt alleen met gediplomeerde hairstylisten en bewust niet met leerling-kapsters, meldt Maurice Startman. ,,Het begrip ‘kappersketen’ wordt regelmatig geassocieerd met kwalitatief mindere low budget zaken.

De kracht van Knip & Go is juist die ketenformule, zoals wij die 10 jaar geleden hebben gelanceerd: uitstekende kwaliteit tegen een lage prijs. De komende 5 jaar hopen we daarmee landelijk door te groeien naar 50 tot 60 vestigingen.” Knip & Go Haaksbergen is gevestigd in het voormalig pand  Keurslager Roerink aan de Spoorstraat 59a, tegenover de nieuwe locatie van de Hema. ,,Een prachtige plek met toekomst. Een gewilde plek ook. We waren er net op tijd bij.”

Bij Knip & Go is betalen voor drogen en föhnen overigens niet vanzelfsprekend. Startman: ,,Vaak gaat bij thuiskomst van de kapper het hoofd meteen onder de kraan. Knip & Go heeft in alle zaken een ‘selfservice desk’ ingericht waar klanten desgewenst zelf en geheel gratis hun haar kunnen drogen en stylen. Het zit in onze formule ingebakken dat je niet betaalt voor wat je niet wilt hebben. We hechten daarentegen wel weer veel waarde aan sfeer, uitstraling en goed contact met de klant. Daar zijn onze salons dan ook op ingericht. Ook die in Haaksbergen.” De drie hairstylisten van Knip & Go staan komende maandag vanaf 11.00 klaar. www.knipengo.nl.