12:08 Haaksbergen - aangepast om 15:56

Kopen en niet hoeven betalen, wat is dit joh?

De Sterpunten Mysteryguest maakte velen blij net voor Kerst

HAAKSBERGEN – De Sterpunten Mysteryguest heeft in de eerste drie weken van december voor blije, verwonderde en geschrokken gezichten gezorgd bij de kassa’s van Sterpuntenwinkeliers

Maar enkel ook voor teleurgestelde gezichten als men geen Sterpunten spaarkaart had.. Sterpunten is al vele jaren het spaarsysteem van Haaksbergen. De Mysteryguest aktie was een groot succes,  wanneer iemand bij 1 van de 23 Sterpunten winkels wou afrekenen en een Sterpuntenpas bij zich had en de Mysteryguest was in de winkel werden de aankopen volledig of gedeeltelijk betaald door deze gulle gever. We interviewden de Mysteryguest en hij verteld “als ik in de winkel was en vroeg of ze een Sterpuntenpas hadden was in de meeste gevallen het antwoord Jazeker! En dan kon ik een cheque uitschrijven, soms van een paar Euro maar ook regelmatig 50, 100, 300 en zelfs 500 Euro! Sterpunten betaalde een goednieuwe LED TV bij Breukers, een iPhone bij Mobielmakers, kleding op de Markt en bij winkels maar ook kerst artikelen, het was heel divers maar ook heel leuk om te mogen doen.

Gelukkige consumenten kregen het soms warm of zeiden “Wat is dit joh?” Verbijstering en gelukkige gezichten, en daarvoor heeft Sterpunten het gedaan.

Sterpunten is een heel voordelig spaarsysteem voor de ondernemer en heel interessant voor de consument, de Sterpuntenpas is gratis verkrijgbaar bij de deelnemers en bij aankopen krijg je spaarpunten die weer voor een contante korting worden ingewisseld bij een willekeurige andere Sterpunrten ondernemer.

Sterpunten wenst iedereen hele fijne feestdagen en hoopt dat volgend jaar nog meer Sterpunten ondernemers te mogen begroeten. Met inmiddels ruim 12000 Sterpassen in omloop is Sterpunten beslist interessant.