12:22 Haaksbergen - aangepast om 12:27

Kwaliteitsslagerij Broekhuis kiest voor lokaal en de beste producten 

Nu ook weer maaltijden met asperges 

HAAKSBERGEN – De allerbeste kwaliteit: dat is waar ze bij Kwaliteitsslagerij Broekhuis op De Kalter in Haaksbergen naar streven. Dat geldt voor zowel het vlees als de verse maaltijden. “Nu hebben we weer heerlijke maaltijden met asperges. Niet alleen maaltijden trouwens. Ook hebben we aspergesoep en salades en paté met asperges. We werken lokaal en met de beste producten: korte lijnen en bijna alles komt uit Twente”, zegt eigenaar René Broekhuis. 

Intussen begint langzaam maar zeker het barbequeseizoen. Kwaliteitsslagerij Broekhuis kiest daarbij voor kwaliteit en dierenwelzijn. “Onze slagers streven altijd naar de allerbeste kwaliteit. We besteden veel aandacht aan de herkomst van de dieren. De kwaliteit van de fokkerij en mesterij vinden we ontzettend belangrijk. Daarnaast ligt onze focus op het welzijn van dieren, zoals het transport en de manier van slachten. Zo kunnen wij onze klanten het allerbeste vlees garanderen. De dieren worden met optimale zorg en zo min mogelijk stress gehouden, vervoerd en geslacht. Dit gebeurt in de schoonste en modernste stallen en slachterijen. Als het vlees in de slagerij aankomt, wordt het allemaal nog een keer gekeurd op kwaliteit en hygiëne. Het vlees wordt alléén verwerkt als het aan alle eisen voldoet. De runderen worden op een ambachtelijke en uiterst verse manier uitgebeend en klaargemaakt voor de koeling. Dit hele proces hebben wij in eigen hand. Zoals gezegd zijn de lijnen kort waardoor we de hoogst mogelijke resultaten kunnen behalen voor het welzijn, de kwaliteit en hygiëne. Dit resulteert in het allerbeste stukje vlees van Twente”, laat René Broekhuis weten. 

Een paasbestelling bij Kwaliteitsslagerij Broekhuis doorgeven kan nog steeds. “We wensen iedereen smaakvolle en fijne paasdagen”, aldus Team Kwaliteitsslagerij Broekhuis.  Kijk op www.slagerijbroekhuis.nl voor meer informatie.