12:00 Haaksbergen - aangepast om 09:40

Lach mee met de bollen in Tuin Beckelo

BECKELO – Tuinliefhebbers zijn zondag 25 juli van 10.00 tot 17.00 uur van harte welkom in Tuin Beckelo aan de Beckumerstraat 460 tussen Beckum en Boekelo. Wie mocht denken dat je alleen van bloeiende planten vrolijk wordt, zou zondag de papaverbollen eens moeten bekijken. Vermoedelijk gaat u zelf mee glimlachen. Is dit het werk van de Beckelo-kabouters? Wie zal het zeggen.

In de tuin staan trouwens nog veel meer planten die er vrolijk uitzien. Om er een paar te noemen: rudbeckia’s, phloxen, crocosmia, salvia’s (die vermoedelijk ook al bloeien) en de imposante, statige eenjarige leonotis.

Een tuin vol plezier

De liefst 2400 vierkante meter tuin is door Elly Roelvink en Lambertus Hoogeveen met plezier gemaakt. De kronkelende paadjes, soms bijna verborgen zitbanken en leuke schuilplekjes – ook handig bij regen – maken het bezoek van de tuin extra plezierig.

Met bakje troost of thee

Natuurlijk staan koffie en thee met een koekje zondag klaar. En de vroegkomers kunnen hun tuincollectie aanvullen met leonotis-planten.

Op 25 juli verhinderd? Dan kunt u nog op 22 augustus, 19 september of 17 oktober terecht in Tuin Beckelo. Buiten deze dagen is de tuin op afspraak geopend voor tuinclubs: tuinbeckelo@gmail.com.