17:43 Haaksbergen - aangepast om 16:44

Maak van Haaksbergen mooist versierde kerstdorp

HAAKSBERGEN – Maak van Haaksbergen een prachtig kerstdorp! Die oproep doet supermarkt Albert Heijn Haaksbergen in samenwerking met RTV Sternet en Weekblad Rond Haaksbergen. Voor de winnaar is er een mooie prijs van Albert Heijn.

Wie heeft het mooist versierde huis of etalage? Mooi versierde kerstbomen, gezellige straatverlichting en ingerichte winkeletalages horen bij de feestdagen. Laten we van Haaksbergen het mooist versierde kerstdorp maken. Supermarkt Albert Heijn aan de Spoorstraat looft dit jaar wederom een prijs uit voor het mooist versierde huis.

Alle inwoners van de gemeente Haaksbergen kunnen meedoen. Versier uw huis buiten of binnen. In samenwerking met RTV Sternet en Rond Haaksbergen worden foto’s en filmpjes geplaatst van de versieringen op een speciale facebookpagina.

Om het allemaal nog gezelliger te maken, hebben ook de ondernemers van Haaksbergen kans op een prijs. Weekblad Rond Haaksbergen is op zoek naar de ondernemer met de mooist versierde kerstetalage. De etalage is het uithangbord van uw winkel. Doe mee aan window-shopping met de prachtigste kerstetalages. In de laatste maand van het jaar is een uitbundige kerstetalage belangrijk. De decembermaand is immers de gezelligste maand. Belangrijk dat de klanten hun oog laten vallen op een mooie kerstetalage en spreekwoordelijk de winkel worden ingetrokken.

Lees meer volgende week in deze krant over het mooist versierde huis en etalage van Haaksbergen. Doe mee!