05 mei - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 09:55

Memoryspel completeren bij AH Haaksbergen

HAAKSBERGEN – Klanten die de voorbije weken bij Albert Heijn Kamphuis voor het memoryspel hebben gespaard, kunnen het spel nog completeren nu de actie is afgelopen.

Met behulp van de Historische Kring, dat de beelden van Haaksbergen voor het spel beschikbaar stelt, hoeft niemand met een half spel te blijven zitten, verzekert Henk Krooshof namens de Historische Kring. ,,De werkwijze is dezelfde als eerder met het plakboek over Haaksbergen. Men mag een enveloppe met daarin de ontbrekende nummers naar de daarvoor bestemde bus in de winkel brengen.”

Retourenvelop

De envelop dient als retourenvelop en moet zijn voorzien van naam en adres en moet ook voldoende zijn gefrankeerd, zodat de Historische Kring deze zonder kosten te maken terug kan sturen. Krooshof:  Bovendien zien we dubbele plaatjes graag mee terug gestuurd in de bus bij Albert Heijn zodat er genoeg voorraad is om andere verzamelaars te bedienen. Albert Heijn Kamphuis en de Historische Kring werkten eerder samen met succesvolle acties als een puzzel over Haaksbergen en plakboek vol afbeeldingen met herkenbare locaties en plaatselijke panden. ,,We zien steeds dat thema’s over Haaksbergen aanspreken”, meldt Tim Kamphuis. ,,Dat was met deze actie wederom het geval. Het is mooi dat vrijwilligers van de Historische Kring spaarders weer helpen hun spel te completeren.” Foto: Henk Krooshof