13:32 Haaksbergen - aangepast om 10:34

Mensen in nood? Lions helpen!

HAAKSBERGEN – Sinds afgelopen weekend vond Mark Rutte en de zijnen het nodig ons weer te verrassen met een lockdown. Balen? Absoluut! Weg gezelligheid? Niks daarvan. We maken er samen het beste van: we laten ons niet kisten.

Kerstmis is het feest van de hoop: na donkere tijden en de kortste dag gloort er, mede door de kerstlampjes weer  licht. Dus hoop blijven we houden. Want,  kijk eens naar de twee acties van de Lions Club Haaksbergen. Daarmee zijn we nu nog maar tot de helft op streek. En wat zien we op bijgaande foto? De verzamelbox met DE-punten en oud en vreemd geld is al met meer dan de helft gevuld. Maar er is ook nog ruimte over, er kan nog meer bij. En daar moeten we met ons allen nog wat moeite voor gaan doen.

Zoals mevr. Jeanet Wielens, na haar eigen boodschappen kan ze ook andere mensen blij maken met haar gift.  Door de punten van extra pakken koffie voor de Voedselbank en met de vreemde munten om staaroperaties in derde landen mogelijk te maken.

Nu u komende weken door Mark Rutte toch verplicht wordt om meer binnen te zijn, hebt u mooi de tijd om nog eens rond te neuzen in uw huis en de gevonden punten en munten te doneren.

Drink de komende feestweek een extra kopje koffie (wel van het juiste merk) knip de punten uit en geef ze af bij een van de inzamelplaatsen: Plus, AH, COOP’s, bij de beide apotheken, het Doktershuis en de osteopathiepraktijk ‘Praktijk in Beweging’. En voor de buitengebieden de gemeenschapshuizen in Buurse/Sint Isidorushoeve (en Mariakapel).

Na het afsluiten van de acties in februari hoort u natuurlijk van ons over de resultaten. Wij danken u voor de getoonde bereidheid, wensen u ondanks alles gezellige feestdagen en goede moed voor 2022.