12:00 Haaksbergen - aangepast om 10:35

Mobiel Media Lab

HAAKSBERGEN – De politie wordt overspoeld met aangiftes van internetoplichtingen. De oplichting vindt plaats op diverse manieren. Via social media en via de krant hebben wij vaak gewaarschuwd. Maar de aangiftes blijven komen. Daarom komt het MML, het Mobiele Media Lab, een truck met oplegger van 18.5 meter naar Haaksbergen.   

Senioren en veiligheid
Meekijken bij pinnen, babbeltrucs, valse hulpvragen via Whatsapp, Phishing….. U heeft er vast wel eens van gehoord. Maar wat is het precies en wat kunt u doen om te voorkomen dat u er slachtoffer van wordt. Deze vormen van fraude kunnen ons allemaal treffen, maar vooral ouderen worden hier te vaak de dupe van. Kijk eens op www.maakhetzeniettemakkelijk.nl voor meer informatie hierover.

Bezoek het Mobiel Media Lab
Een Mobiel Media Lab is een vrachtwagen van de politie die u kunt bezoeken en waar u allerlei informatie, tips en trucs kunt krijgen om digitale oplichting te voorkomen. Bij deze Mobiele Media Labs zijn politieagenten aanwezig.
U vindt het Mobiel Media Lab op woensdag 20 oktober 2021 van 09.30 uur tot 14.30 uur achter het gemeentehuis op de Blankenburgerstraat 28 te Haaksbergen.