25 mrt - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 12:43

Mooie initiatieven vanuit Haaksbergen op haaksbergensamensterk.nl

HAAKSBERGEN – Het coronavirus legt een groot deel van Nederland plat. Ook in Haaksbergen zijn de gevolgen groot. De afgelopen week hebben we gemerkt dat er veel initiatieven worden ontplooid om onze ondernemers te ondersteunen en kwetsbare groepen te helpen.

Om al deze geweldige initiatieven een podium te geven leek het ons goed al deze initiatieven op één plek samen te brengen. Vandaag lanceert Haaksbergen Promotie een website waarop alle huidige initiatieven zijn gebundeld en uiteraard kunnen worden aangevuld met nieuwe initiatieven: www.haaksbergensamensterk.nl

Haaksbergen, samen staan we sterk

Van horecaondernemers die maaltijden thuisbezorgen of een drive-in hebben ingericht, kleinschalige initiatieven om een gebaar te maken naar bewoners die een hart onder de riem kunnen gebruiken, het Thuisbelmaatje, het ondersteunen van de voedselbank, tot het gratis online lezen van boeken via de bibliotheek. Alles krijgt en kan een plek krijgen op www.haaksbergensamensterk.nl. “We zien de afgelopen dagen heel veel initiatieven in Haaksbergen ontstaan en vinden het belangrijk om al deze initiatieven op één plek bij elkaar te brengen zodat iedereen weet wat deze initiatieven zijn”. aldus Susan en André, van Haaksbergen Promotie.

Aanmelden initiatief

Heb je een mooi initiatief of een goed idee of wil je op één of andere manier je hulp aanbieden mail het dan naar info@haaksbergennatuurlijk.nl en wij plaatsen het op www.haaksbergensamensterk.nl

Haaksbergse mentaliteit

In deze moeilijke tijden blijkt dat Haaksbergen juist nu niet bij de pakken neer gaat zitten en dat er allerlei initiatieven ontstaan. De creativiteit, het noaberschap en de Haaksbergse mentaliteit van alle inwoners is duidelijk zichtbaar in deze tijden van crisis.

Wij zijn met elkaar Haaksbergen Natuurlijk!