10:28 Haaksbergen - aangepast om 10:29

MTB’ers Rietmolen steunen route Haaksbergen

RIETMOLEN – Leden van de MTB-Rietmolen hebben geheel in stijl op de mountainbikeroute van Haaksbergen snoei- en heggenscharen en een aantal vlechttangen aan de vrijwilligers van de stichting mountainbikeroute Haaksbergen  geschonken. ,,We maken veel gebruik van de route en dragen daarom graag een steentje bij.”

De leden van MTB-Rietmolen zijn vaak op de route en de singletracks  te vinden en spreken van een goed aangelegde en vooral perfect onderhouden mountainbikeroute. ,,En daar willen we wat voor terugdoen.” Mountainbikeroute Haaksbergen kent vele vrijwilligers van de lokale fietsclub HTFC die de 57 kilometer lange route onderhouden.

Om dit werk voor de vrijwilligers zo aangenaam mogelijk te maken, zijn hier de juiste gereedschappen en hulpmiddelen voor nodig. Deze vrijwilligers waren erg blij met het nieuwe gereedschap. ,,Maar nog meer voelen we waardering uit dit gebaar naar voren komen. En daar doen we het voor en we wensen alle leden van MTB-Rietmolen nog vele fijne en veilige kilometers op deze route.” (Foto: MTB Rietmolen)