21 feb - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 09:42

Museum Buurtspoorweg zoekt helden voor gastenteam

Museum Buurtspoorweg is ruim 7 kilometer aan spannende geschiedenis en beleving! Verdeeld over twee stations en een historische halte met daarbij een locomotievenloods, werkplaats, ploegkeet, seinhuisje, museumloods én monumentaal stationsgebouw wordt het verhaal van de industriële revolutie in Twente op levendige wijze verteld. Daar kun jij onderdeel van zijn.

Welkom bij Museum Buurtspoorweg
Onze bezoekers maken niet alleen een (stoom)treinrit, maar worden getrakteerd op een onvergetelijke belevenis door een enthousiast team van vrijwilligers. Vanaf het moment dat ze het museum binnenkomen worden ze verwelkomd door ons gastenteam. Onze lokettisten, horecamedewerkers winkelpersoneel, perronwachters en gidsen staat klaar om iedereen gastvrij te ontvangen.

Vind jij het leuk om in een gezellig team onze bezoekers met open armen te ontvangen? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Mogelijkheden gastenteam
Je kunt op meerdere plekken binnen ons museum aan de slag, afhankelijk van je interesses. Uiteraard wordt je ingewerkt door een ervaren kracht en word je in overleg ingeroosterd op de dagen dat we open zijn of tijdens één van de extra boekingen die het museum organiseert voor groepen en bedrijven. Het aantal uren gaat in overleg. We vertellen je heel graag over de veelzijdige mogelijkheden binnen ons museum. 

Vrijwilligersmarkt zaterdag 2 maart
Nieuwsgierig geworden? Kom dan zaterdag 2 maart tussen 11:00 en 15:00 uur tijdens onze vrijwilligersmarkt kennismaken met een aantal van onze gastvrije vrijwilligers voor meer uitleg en informatie. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie. 

Wil je liever aan de slag in of aan de trein, kom ook dan vooral langs voor een kennismaking en meer informatie. 

Locatie:
Museum Buurtspoorweg, station Haaksbergen. Via de hoofdingang

Datum: Zaterdag 2 maart 2024
Tijd: 11:00 uur tot en met 15:00 uur