21 jan - 16:22 Haaksbergen - aangepast om 16:30

Nationaal Theater Weekend in De Kappen

Haaksbergen – Van 25 t/m 27 januari is het Nationaal Theater Weekend! De speciale €10,-voorstelling Blind Date is door ziekte van de artiesten helaas komen te vervallen; vervanging is niet gelukt. Wél verzorgen wij dit weekend op vrijdagavond 25 januari een prachtig muziekoptreden van The 70’s Unplugged én vertonen wij de filmklassieker The Lion King uit 1994 op zondagmiddag 27 januari. Dit ook als voorloper op de live version, die we te zijner tijd natuurlijk zullen draaien in ons filmhuis. Nu eerst de nieuwe generatie kennis laten maken met het origineel. Zakdoekjes bij de hand en genieten met het hele gezin…

The 70’s Unplugged
Deze legendarische plaat van Fleetwood Mac kwam uit in februari 1977. Een tijdloos album vol grote hits als Don´t stop, Go your own way, Songbird, The chain, Dreams: nummers die de tand des tijds moeiteloos hebben doorstaan. 40 jaar na dato speelt The 70’s Unplugged het album integraal live on stage. Naast de muziek hoor je het opmerkelijke verhaal over de totstandkoming van de plaat. De relationele problemen die de bandleden tijdens de opnamen doormaakten en die in bijna elke song hoor- en voelbaar zijn. De show wordt omlijst met prachtige ’70’s Unplugged’ songs van verwante artiesten die mede bepalend waren voor het muzikale landschap in deze gouden jaren van de popmuziek.

Lion King (1994)

In Afrika wordt de jonge leeuw Simba geboren als zoon van de leeuwenkoning Mufasa. Dat zint Mufasa’s jaloerse broer Scar absoluut niet, die nu niet langer de eerste troonopvolger is. Terwijl Simba een onbezorgde jeugd geniet in zijn vaders koninkrijk, smeedt Scar samen met een groep hyena’s een plan om zowel Mufasa als Simba uit de weg te ruimen, en zo zelf de macht te kunnen grijpen.

Kaarten zijn te verkrijgen via Theater De Kappen, Sterrebosstraat 2 in Haaksbergen. Bel 053 – 573 02 50, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa, ma t/m vr geopend van 08.30 tot 12.00 uur en vanaf een uur voorafgaand aan de voorstelling.