08:59 Haaksbergen - aangepast om 08:59

Niet één, maar twee keer kampioenschap voor Rivo Rietmolen

Groot feest bij Volleybalvereniging Rivo Rietmolen, want heren 1 én dames 1 zijn kampioen geworden. Een grote prestatie waar wij als vereniging dan ook even bij willen stilstaan. Heren 1 heeft het hele seizoen constant gepresteerd in de eerste klasse. Na een periode van
veel overwinningen werd het in de laatste weken toch spannend en lieten ze een paar punten liggen. Tegen VV Havoc wisten ze op 23 maart het kampioenschap binnen te slepen met een 4-0 overwinning. Rietmolen is in grote getalen komen kijken en de aanmoediging heeft blijkbaar geholpen! Naderhand was het een geslaagd feest in de DAR en bleef het nog lang gezellig.

Dames 1 was bijna ongeslagen tot aan 26 maart. Tegen Revoc hadden ze vier punten nodig: een spannende wedstrijd dus. Die avond kwam veel publiek uit Rietmolen toestromen en was de tribune bij Revoc goed gevuld. Na een spannende derde set was de stand met 3-0
voldoende. Kampioen dus! Met een eindstand van 4-0 kon er terecht een feestje worden gevierd in de kantine van Rekken. Ook al was het een dinsdagavond, het feestje duurde tot in de ‘vroege’ uurtjes.
Om het kampioenschap nog eens goed te vieren wordt vrijdag 12 april a.s. een feestje gegeven in de Dorpsaccommodatie Rietmolen, waar iedereen natuurlijk van harte voor is uitgenodigd. Om 19:30 speelt koploper dames 1 tegen Tornax dames 3. Na de wedstrijd zal het feest losbarsten onder (bege)leiding van DJ’s TJ en Eddy. Zien we jou daar?