17 jan - 18:22 Haaksbergen - aangepast om 14:26

Nieuw Fitnessapparatuur bij USA sport Haaksbergen!

HAAKSBERGEN – Een nieuw jaar met gezonde voornemens is weer van start. Bij USA starten we dit jaar met een aantal nieuwe machines en helpen we je graag met een goed afslank programma.

Halfrack & Deadlift plateau:
Om te beginnen hebben we twee nieuwe professionele squat racks met een deadlift plateau voor professioneel squaten, deadliften en benchpress. In beide squatracks ligt een deadlift plateau. Dit type plateau is speciaal ontwikkeld om geluid en trillingen te verminderen. Leden die serieus willen powerliften c.q. gewichtheffen ervaren meer comfort en sporters om hen heen ervaren minder geluidshinder. Ook hebben wij speciale olympische (rubber) halterschijven van het bekende merk CROSSMAXX!

Human Functionele Cable Machines:
Ook nieuw bij USA zijn de Human cable toestellen. Elk toestel heeft 4 kabels waaraan 4 handvaten zijn gemonteerd.  HumanSport® versterkt individuele spiergroepen met externe stabilisatie, helpt bij het voorbereiden en opbouwen van de spieren die u tijdens het trainen gebruikt, terwijl u uw flexibiliteit en stabiliteit ontwikkelt.

Core stabilisatie voordelen
De integratie van kernstabilisatie en multi-planaire bewegingen, helpt de kernspieren in uw lichaam te versterken, zodat u algehele kracht en balans bereikt. Hierdoor kunt u beter presteren en meer uit uw individuele spiergroeptraining halen.

Voordelen van Dynamic Movement
Bij HumanSport® bent u niet afhankelijk van lineaire bewegingen. In plaats daarvan traint u uw spieren op dynamische wijze, vanuit een onbeperkt aantal hoeken voor een breder bereik van beweging, kracht, flexibiliteit en balans. 

Ski-Row:
Een ander nieuw fitnessapparaat, dat zowel een roeimachine als een skitrainer in één is. De Ski-Row Air van innovex uit Maasdijk is de eerste in zijn soort met een dubbele functie. De Ski-Row kan worden gebruikt voor roeien en/of skiën. Ski-row is natuurlijk een goede voorbereiding voor de wintersport zoals skiën, snowboarden en langlaufen!

Deze machine wordt ook standaard gebruik in al onze advagym circuit lessen (4 lessen per week) en onze crossbox lessen (7 lessen per week).

Afvallen bij USA:
Ons afslankprogramma is 4 weken lang. Iedere week begeleiding met een weegmoment, een gezond verantwoord voedingsschema van BodySupport en een sportprogramma. We bieden makkelijke recepten zonder hongerlijden, een gevarieerd en lekker menu voor een gezond en fit lijf! Voor € 59.- kun je voor 4 weken al aan het afslankprogramma meedoen. Je krijgt 28 dagen toegang om te sporten, 5 weegmomenten vanaf de start tot en met de laatste dag. Begeleiding ‘voeding en training’ in deze 4 weken gebeurt door een personal trainer van USA. Aanmelden kan bij USA of mail naar info@usasport.nl. Nieuwsgierig naar onze nieuwe apparatuur? Kom onze apparatuur uitproberen d.m.v. een gratis proeftraining of 2 weken GRATIS sporten. Wil je meer informatie, maak een afspraak. Bel onze receptie: 053 57 242  68.