07 jul - 13:08 Haaksbergen - aangepast om 11:09

Nieuwe country & lifestyle buitenfair Diepenheim

Zomer Heerlijckheid

DIEPENHEIM – Evenementen: ze mogen eindelijk weer! Het heeft inmiddels meer dan een jaar geduurd voordat evenementen wegens corona überhaupt weer mogen plaatsvinden. Het idee om een fair te organiseren op de sprookjesachtige locatie van Kasteel Warmelo sloeg in als een bom: meer dan 100 exposanten meldden zich aan voor de nieuwe fair, die in eerste instantie al in november in kerstsfeer zou plaatsvinden. Corona gooide echter roet in het eten. Ruim 9 maanden later is het dan eindelijk zover: Zomer Heerlijckheid vindt plaats van 16 t/m 18 juli.

‘Het was een bizar jaar. Het jaar stond in het teken van bestaande evenementen annuleren en verplaatsen. Voor deze fair is het een bijzonder proces geweest. Het idee om de fair in Twente te organiseren heb ik al jaren en toen ik hiermee van start ging in juni 2020, zijn de reacties op het initiatief goed ontvangen. We zijn dan ook zó blij dat we eindelijk van start kunnen! Er zijn vele exposanten die een jaar lang nergens hebben kunnen staan, geen rechtstreekse contacten met klanten hebben gehad. Het enthousiasme is echt ontzettend groot’, aldus Marijke Tiehuis, organisator van de fair. Meer dan 100 exposanten presenteren zich in luxe pagodetenten n kramen met het beste van wat ze in huis hebben. Van huis- en tuindecoraties tot biologische producten, van mode en sieraden tot zomerse planten en bloeiers. Daarnaast is er dagelijks live-muziek, zijn er diverse foodtrucks en terrassen, modeshows en is er ook aan activiteiten voor de kinderen gedacht. Zomer Heerlijckheid is er klaar voor! Gooi je hakken dus uit en bereid je voor op een gezellig buitenevent. Heerlijk struinen over de fair en wandelen over de buitenplaats van het Landgoed Warmelo.

De fair vindt deels plaats op geasfalteerd terrein maar ook op het weiland en in de oude boomgaard.  Zomer Heerlijckheid vindt plaats op 16, 17 & 18 juli. Meer info: www.zomerheerlijckheid.nl.