19 mrt - 14:09 Haaksbergen - aangepast om 14:09

Nieuwe lessen bij USAsport

HAAKSBERGEN – USA staat inmiddels bekend om haar grote variatie aan groepslessen. Met één abonnement kun je van Advagym tot CrossBox en van Spinning tot Yoga volgen. Niet alleen het gevarieerde aanbod maar ook 7 ochtenden en 5 avonden in de week zijn er lessen te volgen. De Megawalk is na 13 jaar nog steeds veruit de meest populaire les. Hiervan staan 21 lessen per week op het rooster, gevolgd door Crossbox, Spinning, Yoga en totalbody en meer.

Nieuw bij USA zijn de ZUMBA en de GRITCORE lessen
Zumba start donderdag 21 maart om 19.50 uur en Gritcore is iedere woensdag om 09.00 uur en vrijdag om 09.30 uur. Zumba is heerlijk swingen op de Latijns -Amerikaanse muziek zoals salsa, merengue en reggaeton. De naam Zumba komt voort uit de Colombiaanse en Spaanse cultuur waar het staat voor snel bewegen en lol hebben.

GRITCORE is trainen met een buis met grit. Deze buizen zijn in verschillende zwaartes zodat er op meerdere niveaus getraind kan worden. De les is gericht op je core dus rug,- buik,- en heupspieren. Buikspieren train je normaal op toestellen of liggend op een matje. Bij Gritcore sta je de meeste tijd rechtop waardoor je minder last krijgt van nek en rug. 

Wil je bovenstaande lessen uitproberen? Schrijf je in voor een proefles!

Nog meer andere lessen bij USA
• FitBoxing: Lessen voor vrouwen en/of mannen (di, wo, do)
• Rugfitness: Fitnessprogramma om je rug aan te sterken (ma)
• Booty&Legs: Gericht op benen en billen (do en vrij)
• Pilates: Grondoefeningen en soepel houden van spieren (ma
• Flexibel&stretch: Speciale lessen om spierstijfheid te voorkomen en gewrichten soepel te houden (ma, di, wo, do en vrij ochtend).
• Egym en Advagym: Beide fitnessconcepten kun je ieder van 20 tot 30 minuten op elk willekeurig moment van de dag doen.

Wil je bij USA  een les uitproberen of gewoon voor jezelf fitness of krachtsport beoefenen (egym/advagym) maak dan een afspraak voor een proefles of kom met je sporttas naar USA. Eerst vrijblijvend rondkijken mag uiteraard ook. We ontvangen je dan met een kopje koffie en voorzien je van informatie om je gezondheid te verbeteren.