11:32 Haaksbergen - aangepast om 11:35

Nieuwjaarsparty met sixtiescoverband Beatline

HENGEVELDE – De traditionele nieuwjaarsparty, die vroeger in zaal de Oude Molen in Haaksbergen plaatsvond, kan hier niet meer doorgaan. Om de fans van de sixties coverband Beatline toch een Nieuwjaarsparty te geven speelt de band voor het eerst in de grote zaal van Herberg de Gebrande Waateren in Hengevelde.

Elke keer als Beatline een dansavond verzorgt komen liefhebbers uit alle windstreken op de optredens van Beatline af, Achterhoekers, Twentenaren en ook uit vanuit Duitsland weet men Beatline te vinden. Genieten van een heerlijk avondje met muziek en herinneringen uit je jonge jaren. Coverband Beatline staat daarbij garant voor een heerlijk avondje dansen en genieten van hits uit vervlogen tijden. Beatline bestaat uit vijf amateurmuzikanten die allemaal de 60-er en 70-er jaren bewust hebben meegemaakt en nog steeds genieten van de beat- en rock muziek uit die tijd. Het programma bestaat uit een doorsnede van hits van o.a. Cliff Richard, Rolling Stones, Kinks, Small Faces, Status Quo, Elvis, CCR , Buddy Holly, Cliff Richard and the Shadows, Them, Monkees, Beach Boys, e.a. De muziek die Beatline speelt zit vast in het geheugen van het publiek. Het is “goed dansbare” muziek, want bij een optreden van Beatline is de dansvloer, vanaf het begin, de hele avond bezet. Herberg de Gebrande Waateren leent zich hiervoor uitstekend. Er zijn genoeg zitplaatsen en een ruime dansvloer, dus meld u aan om een avond lang te genieten van de hits uit uw jeugd.

Zaterdag 28 januari
Swinging Sixties bij Herberg de Gebrande Waateren, Goorsestraat 15 7496 AA Hengevelde. Om 19.30 uur gaat de zaal open. Aanvang 20.00 uur.
Entree € 8,- in de voorverkoop (avondkassa € 10,-)Kaarten reserveren kan via tel: 0547 333 419 (tijdens openingstijden)  of een mail via de link opwww.beatline.nl (Agenda en Infoknop).