15:10 Haaksbergen - aangepast om 15:11

Noaberpoort

Wat doet u op 10 en 11 maart?
Haaksbergen steekt de handen uit de mouwen

Wilt u een dagje de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging of zorginstelling? Doe dan op 10 en 11 maart mee met NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren. En het is nog gezellig ook!

Met NLdoet maak je echt op één dag een groot verschil voor een ander. Ook in Haaksbergen zijn er verschillende klussen te klaren. Zo kunt u helpen met het vergroenen en opfrissen van verschillende speelpleintjes of helpen met klussen in het bijenbos, The Gap of clubgebouw. Er is van alles te doen en uw hulp is zeer welkom. Een overzicht van alle Haaksbergse klussen is te vinden op www.nldoet.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Evelien Kissing, coördinator Vrijwilligerswerk Haaksbergen, via telefoonnummer 06 – 3434 8033 of stuur een mail naar vrijwilligerswerkhaaksbergen@wijkracht.nl.

Vacature: Maatje gezocht!
Iets leuks doen met vrienden of familie. We doen het bijna allemaal wel eens. Naar het dorp, samen wandelen, een spelletje doen of even bijpraten. Maar er zijn ook mensen voor wie dit niet zo vanzelfsprekend is. Voor deze mensen zijn wij op zoek naar Maatjes. Bent u een paar uur per week beschikbaar en lijkt het u leuk om samen met iemand die uw hulp kan gebruiken iets te ondernemen? Meld u dan aan via vrijwilligerswerkhaaksbergen@wijkracht.nl of bel naar (053) 573 45 89.