12 jun - 11:50 Haaksbergen - aangepast om 11:51

Nog 2 nieuwe padelbanen bij TC Haaksbergen!

Ben jij klaar om de snelst groeiende sport van Nederland te ontdekken? Goed nieuws! TC Haaksbergen heeft – vanwege aanhoudend enthousiasme – nóg 2 nieuwe padelbanen aangelegd op het Scholtenhagenpark. Padel combineert de beste elementen van tennis en squash tot een spannende en toegankelijke sport voor iedereen.

Introductieaanbieding
Wacht niet langer en meld je in juni aan als lid om te profiteren van onze introductieaanbieding: word nu lid tot en met het einde van het kalenderjaar 2024 voor slechts € 50 als je jonger bent dan 24 jaar of slechts € 80 als je 24 jaar of ouder bent. Als je in juni lid wordt krijg je tevens 3 gratis proeflessen. Met dit lidmaatschap kun je het gehele jaar onbeperkt padellen en/of tennissen. 

TC Haaksbergen
TC Haaksbergen beschikt nu over 4 tennis- en 4 padelbanen, comfortabele kleedkamers en een gezellig clubhuis waar je kunt napraten onder het genot van een drankje na een lekker potje tennis of padel. Daarnaast bieden we lessen aan op alle niveaus, gegeven door ervaren trainers. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze nieuwe padelbanen!

Scan de QR code om naar de aanmeldingspagina te gaan.