12:22 Haaksbergen - aangepast om 10:23

Noordendorp Transport helpt SterrenStralen

HAAKSBERGEN – Ook dit jaar heeft Noordendorp Transport weer een van hun vele trailers laten beplakken met daarop de Stersponsoren van SterrenStralen. Weggebruikers zullen niet alleen in Haaksbergen en omgeving, maar in heel Nederland worden opgeroepen om bij te dragen aan het succes van SterrenStralen. Op de trailer is zelfs een QR code aanwezig om terplekke een donatie te kunnen doen.

De actie heeft als doel het ondersteunen van kinderen in een moeilijke financiële situatie. Sinterklaas of Kerstcadeaus voor schoolkinderen en waar nodig ondersteuning middelbare school jongeren bij hun sociale activiteiten. Kort gezegd de actie is voor Kinderen in de knel.

De inkomsten van de (stichting) SterrenStralen bestaat uit sponsoring door bedrijven uit, met name, de gemeentes Haaksbergen en Berkelland. Daarnaast verzorgen de leerlingen van Het Assink Lyceum de verkoop van kerstkaarten aan buren, familie en vrienden.  Deze kaarten zijn overigens ook verkrijgbaar op verschillende locatie in Eibergen, Haaksbergen en Neede. Voor de verkooppunten zie www.sterrenstralen.com  Elke bijdrage, hoe groot of klein dan ook, is bijzonder welkom. Er zijn steeds meer kinderen die in de knel raken, denk daarbij ook aan kinderen uit oorlogsgebieden welke hier worden opgevangen.  Ook voor hen is er SterrenStralen. Als kind is het fijn gezien te worden en je ergens welkom te voelen.