22 mei - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 15:10

Oefenen voor rollatorloop

HAAKSBERGEN – Buurtsportcoach organiseert het gehele jaar allerlei activiteiten waar je geheel vrijblijvend aan kunt deelnemen.

Op 19 juni wordt er voor het eerst een Rollatorloop gehouden in Haaksbergen. Buurtsportcoach en Willen-Kunnen Ergotherapie organiseren hierop vooruitlopend de activiteit: “Oefenen voor de Rollatorloop”. Op 3 verschillende plekken in Haaksbergen wordt een korte clinic georganiseerd waarbij je samen met anderen met een rollator ongeveer 30 minuten gaat wandelen. Er is een ergotherapeut bij de activiteit aanwezig om eventueel wat tips te geven over het lopen met een rollator. De activiteit wordt afgesloten met een kop koffie of thee. Kortom een gezellige middag. We starten op 15.00 uur de clinics worden gegeven op de volgende plekken. 20 mei bij de Wiedenhof, Geukerdijk 14. Op 27 mei bij het Saalmerink, Klaashuisstraat 9 en op 3 juni bij Zorghuis Twente aan de Eibergsestraat 157. Het is voor deze activiteit wel noodzakelijk dat je zelfstandig met een rollator kunt lopen. Deelname is gratis. De loop zal plaatsvinden op de atletiekbaan van AVH aan de Scholtenhagenweg 39 te Haaksbergen.  Op 19 juni kunnen mensen zich vanaf 14.00u melden op de atletiekbaan. Er zijn diverse demonstraties tijdens deze middag. De kantine is open voor de nodige drankjes. Voor iedereen zal er een certificaat na afloop zijn, als bedankje voor de inzet. Ook zijn er verschillende prijzen die u kunt winnen. Iedereen is welkom tijdens de loop. Familie, vrienden, kennissen. Hoe meer toeschouwers hoe leuker en gezelliger! Kunt u met uw rollator een klein blokje lopen en lijkt het u leuk om deel te nemen dan kunt u zich aanmelden via:

Ergotherapie Willen-Kunnen t.a.v. Rollatorloop 2019 Bouwmeesterstraat 8j, 7481 LP te Haaksbergen Tel: 06-485 917 94 Mail: rollatorloophaaksbergen@gmail.com.