02 jun - 09:54 Haaksbergen - aangepast om 09:54

Onderhoud aan de weg

Op verschillende plekken in Haaksbergen wordt de komende weken aan de weg gewerkt. Naast plaatselijke reparaties, krijgen sommige asfaltwegen een nieuwe slijt- of deklaag. In de periode dat er aan de weg gewerkt wordt, kan het zijn dat de straat tijdelijk wordt afgezet en doorgaand verkeer moet omrijden. Aannemer Roelofs Infra en Milieu BV uit Den Ham voert de werkzaamheden uit.

Overzicht werkzaamheden

•Het asfalt op sommige plekken in Haaksbergen is er niet goed aan toe. Er zitten scheuren of gaten in en dat moet gerepareerd worden. Op maandag 14 juni start de aannemer met deze werkzaamheden, die ongeveer een week duren.

•Ook krijgen diverse asfaltwegen in Haaksbergen een nieuwe slijtlaag. Dat is een extra beschermende laag die ervoor zorgt dat de levensduur van wegen verlengd wordt. De werkzaamheden starten maandag 21 juni en eindigen naar verwachting op vrijdag 16 juli.

•Het asfalt aan de Enschedesestraat, Verdistraat, Ferdinand Bolstraat en de Leemdijk krijgt een nieuwe deklaag. De werkzaamheden vinden plaats tussen maandag 7 juni en vrijdag 23 juli. Aanwonenden ontvangen een brief met meer informatie.

•In het Richtersbos worden de voetpaden hersteld. Deze werkzaamheden starten donderdag 8 juli en duren ongeveer een week.