01 apr - 11:02 Haaksbergen - aangepast om 12:38

Onnodig verlies v.v. Haaksbergen tegen Haarlo

v.v. Haaksbergen heeft afgelopen zondag de uitwedstrijd in en tegen Haarlo met 3-2 verloren.

In een gelijk opgaande strijd maakte de thuisploeg al na 8 minuten de 1-0. Onnodig verlies van balbezit op het middenveld leidde dit doelpunt in. De Haaksbergenaren pakten de draad snel weer op en kwamen 2 minuten later door een treffer van Roy Immeker op gelijke hoogte.
In het vervolg van de eerste helft ontspon zich een duel met weinig kansen een weerszijden. Beide verdedigingslinies hielden de rijen gesloten. Toch kwam Haarlo op 2-1 door een bijna onmogelijk doelpunt. Vrijwel vanuit de achterlijn werd de bal op goal geschoten en belandde tot ieders verbazing in het doel.

Na de rust hetzelfde beeld. Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht e weinig kansen. Vanuit een ogenschijnlijk ongevaarlijke situatie scoorde Haarlo toch de 3-1. De scheidsrechter gaf de thuisploeg ver op de helft van de groenwitters ten onrechte een ingooi. Terwijl de ploeg uit Haaksbergen, in de veronderstelling dat de ingooi voor hen was, in de voorwaartse beweging was, profiteerde Haarlo. De 3-1 was een feit. Vanaf dat moment was het beste er bij de thuisploeg ook af. De Haaksbergenaren drongen aan en Kai Borghuis scoorde de 3-2. Een handvol kansen en een bal op de lat mochten niet meer baten. Het is voor v.v. Haaksbergen nu belangrijk de komende wedstrijden punten te gaan pakken. Komende zondag speelt de ploeg van trainer Golbach thuis tegen DEO.