07 feb - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 10:48

Op een verantwoorde manier naar een sportieve prestatie

FysioCentrum Sengers Hardloopclinic Bouw

HAAKSBERGEN – Vorig jaar hebben talloze beginnende hardlopers met succes deelgenomen aan de hardloopclinic van FysioCentrum Sengers. Een aantal van hen heeft zelfs deelgenomen aan de FBK Dubbele Mijl, met enkelen die zich vervolgens aansloten bij de Atletiek Vereniging Haaksbergen. Als u altijd al hebt gedroomd van hardlopen en dat op een verantwoorde manier wilt opbouwen, dan is deze clinic precies wat u nodig heeft.

Deze intensieve hardloopclinic, met een duur van 4 maanden, wordt geleid door dan Lisa Bielevelt, een deskundige runningfysiotherapeut en ervaren hardloper. Hier draait het niet alleen om hardlopen; het omvat ook essentiële aspecten zoals kracht, lenigheid en coördinatie om blessures tot een minimum te beperken. Het schema omvat 3 trainingen per week, de eerste start op 19 maart, waarvan er één gezamenlijk wordt uitgevoerd. Het is van belang dat deelnemers naast de gezamenlijke trainingen ook zelfstandig trainen. Het einddoel van deze clinic is om als groep deel te nemen aan de FBK Dubbele Mijl in Hengelo, een recreatieve loop die plaatsvindt op 4 juli 2024. Dit is uw kans om deel te nemen aan een opwindende sportieve gebeurtenis.

Introductieavond 20 februari
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met FysioCentrum Sengers via 053-2310838 of stuur een e-mail naar l.bielevelt@fysiocentrumsengers.nl.